vontatott permetező

Vontatott permetező, mint a kertek megmentője

Minden iparágnak megvannak a sajátos eszközei, így a földművelés sem kivétel ez alól. A vontatott permetező valódi kincs annak, aki már megismerte eme eszköz használatát és teljesítményét. A szőlőültetvények, gyümölcsösök, nagyobb mezőgazdasági kertek művéléséhez nem elegendő csupán néhány szerszám.

A vontatott permetező mind közül az egyik leghatékonyabb és nagyobb gépezet, ami csak elképzelhető. Az alacsony fordulósugárral rendelkező gépek egytől-egyig magas minőséget és élvonalbéli hosszú élettartamot ígérnek.

A vontatott permetező segítségével a diófákat is könnyedén lehet permetezni a káros rovarok, kártevők és egyéb fertőző növénybetegségek ellen. Az árakat a felhasználási terület határozza meg leginkább. A 7 km/h sebesség valóban egészen jónak mondható ebben a kategóriában, így erre sem lehet panasz.

Ezen felül pedig elmondható, hogy a kommunális típus talán az összes közül a legnépszerűbb példány, hiszen ez a legtöbb nagy kertben, gazdaságban jól és hatásosan alkalmazható. Tavasszal és nyár folyamán is szükség van a többszöri permetezésre, ezért ajánlatos elgondolkodni egy ilyen gép beszerzésén.