szivattyú árak

A szivattyú árak több tényező függvényében alakulnak

Az öntözéshez, házi vízellátáshoz használhatóak különféle készülékek, de hasonló jellegűek a járművezetők szolgálatába is állíthatóak. A gázolaj és a benzin továbbítására gyártott szivattyú árak napjainkban igen kedvezőek, a megfelelően kiválasztott minőségi modell, minden esetben az időtállósága és a hatékonysága révén, vissza fogja téríteni a befektetett összeget.

A különböző típusoknál nagy a változatosság a szivattyú árak és az egyes darabok tulajdonságai között. Az ilyen jellegű pumpák lehetnek kéziek és elektromosak. A kézzel működtetettek kevesebb üzemanyagot tudnak szállítani, percenként maximum 35 litert. Az áramhálózatra kapcsolt változatok teljesítménye ennek mintegy a duplája is lehet, átlagban 50 liter/perc.

A berendezésért kifizetendő összeg leginkább a minőségi mutatóktól függően alakul, de mérvadó a kapacitás, a teljesítmény, mivel ezek határozzák meg a folyadék sebességét és mennyiségét. A szivattyú árak további meghatározója a tömlő hossza és az extra kiegészítők megléte.