Aviva torna

Aviva vélemények – Tapasztalatok és visszajelzések a torna hatásairól

A hormonális egyensúly hiánya számos egyéb egészségügyi problémát okozhat és ennek elkerülése érdekében, célszerű rendszeresen végezni az Aviva tornagyakorlatokat. Nyilván, mielőtt valami újat kipróbálnánk, szeretünk tájékozódni, kíváncsiak vagyunk például mások tapasztalataira. A valtozasmuhely.hu weboldalon több pozitív véleményt is olvashatsz az Aviva tornáról.

A weblapon több leírás is olvasható, a tanfolyamon résztvevők beszámolói igencsak érdekesek. Van, aki arról számolt be, hogy a tanfolyam végére jól átmelegedett az alhasa, kellemes fáradtságot érzett. Mások a torna után izomlázról, ugyanakkor általános jó közérzetről számoltak be.

Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott az Aviva módszer. Hölgyek esetében a torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Hormontornának szintén szokták nevezni, mert a gyakorlatok egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére is.

Milyen problémákon segít a torna?

Elsősorban egyensúlyba hozza a hormonháztartást, de remekül használ pajzsmirigy alul- és túlműködés esetén, valamint TSH beállítására. Az Aviva tornagyakorlatokkal megszüntethetőek a menstruációs fájdalmak is, illetve a ciklus is rendezhető ezzel. Nagyon jó hír ez rengeteg magyar nőnek, akiknek a menzesz okozta fájdalmak megkeserítik a napjaikat minden hónapban.

Továbbá, kiválóan alkalmas az Aviva torna petefészekciszta, policisztás ovárium szindróma (PCOS) mióma, polip vagy klimax tüneteinek enyhítésére. Az ovuláció serkentésére és peteérés elősegítésére szintén eredménnyel használható ez a metódus, valamint petevezeték elzáródásának, szűkületének oldására, az átjárhatóság elősegítésére.

Érdemes végezni a gyakorlatokat a vetélés utáni erőnlét és fogamzóképesség visszaszerzésére. Hormonális eredetű súlytöbblet esetén, az Aviva módszer hozzájárul az optimális testsúly eléréséhez és megtartásához. Ezekről a hatásokról sokat olvashatsz a weboldalon megtalálható véleményekben.

Aviva torna férfiaknak

Bár az urak nehezebben ismerik be, ha valamilyen egészségügyi problémájuk van, a legtöbben ennek még a gondolatát is elhárítják, azért náluk is előjöhetnek a betegségek. Például, különböző okoknál fogva lehetnek potenciaproblémáik, amiket orvosolni kell, különben a házasságuk, párkapcsolatuk látja kárát. Idősebb korban pedig megjelenhetnek a prosztatagondok, ha pedig ezeket nem kezelik, akkor súlyosbodhat a helyzet.

Nos, az Aviva Egyszerű Módszer 18 gyakorlata jó eredményeket hozhat a felsorolt problémák esetén. Megszüntetheti a renyhe bélműködést és kiváló eredményeket hoz az ülőmunkát végző férfiaknál. Utóbbiaknál elsődleges feladat a vérkeringés fokozása.

A mozgás növeli a szövetek energiaszintjét, a felgyorsult vérkeringés hatására pedig csökkennek a toxinok, így regeneráló, fiatalító hatást vált ki az Aviva torna. Ezeken túl, nagyon fontos tudni, hogy a gyakorlatok megnövelik a spermiumok számát és életképességét. A torna támogatja a férfi szervek működését, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.