d.d. step bakancs

D.D. Step bakancs a latyakosabb időben is tökéletes

A téli holmikat egyáltalán nem rossz ötlet már most, a tomboló kánikulában beszerezni. Példának okáért, a D.D. Step bakancs, most egyes helyeken jóval elfogadhatóbb áron kapható, mint a téli szezonban.

Ilyenkor ráadásul a készletek sem ürülnek ki pillanatok alatt, hiszen mindenki még a szandálokra, félcipőkre koncentrál. Ha most vesszük meg a bakancsokat, később több pénzünk marad egyébre. A D.D. Step márka gyártója minden olyan szempontot figyelembe vesz a lábbelik készítésénél, amik fontosak a szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

A D.D. Step bakancs ezért komfortos, strapabíró és nagyon szép kivitelezésű. A bokát megfelelően tartja, vízzáró réteggel kezelt, impregnált, így még az esős, havas időben is védve van a gyermek lába az átázástól.

A D.D. Step bakancs ugyanakkor vastag béléssel rendelkezik, nagy gumi orra miatt védett a kopástól. Ideális hosszabb sétákhoz, játszóterezésekhez, hiszen nem fázik meg benne a lurkó lábacskája. Mind a lányos, mind pedig a fiús változatok nagyon szépek és praktikusak.