kézipoggyász

Táska vagy kabinbőrönd legyen a kézipoggyász?

A repülő fedélzetére mindenki szeret felvinni magával ezt-azt. Ezt a légitársaságok is támogatják, de természetesen szabályokat is szabnak ezzel kapcsolatban. A legfontosabb elvárás a kézipoggyász méretével és súlyával kapcsolatos. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy mindegyik légitársaságnak megvan a jól lefektetett szabályzata ezzel kapcsolatban.

A szabványokra figyelni kell, mindenképpen javasolt tartani magunkat ezekhez. Ha már tisztában vagyunk a kézipoggyász lehetséges paramétereivel, akkor jöhet a vásárlás. A taskam.hu webáruházban bőven van miből választani. A különböző kialakítású táskák mellett, nagy kabinbőrönd választék is várja a látogatókat.

Természetesen mindegyiknek pontosan fel vannak tüntetve a paraméterei, így a vásárlóknak már csak azt kell eldönteniük, hogy melyik kézipoggyász felel meg nekik ár és kivitelezés szerint. A kabinbőröndök is többfélék, így lehetőség van kemény vagy puha falú, mintás vagy klasszikus stílusút rendelni, de még sok egyéb szempont alapján is dönthetnek.