Sony okostelefon

Sony okostelefon még mindig kapható

A mobiltelefon, illetve az okos változatok sem mai találmányok. Sok egyéb mellett, Sony okostelefon bő 10 éve kapható. Bár manapság elég keveset beszélnek ezen gyártó készülékeiről, szép számban érhetők el az új modelljei is. A Sony még 2001-ben „házasodott össze” az Ericssonnal, és onnantól Sony Ericsson márkanév alatt jelentették meg a mobilokat.

Ebben az időszakban debütált az oly sokak számára kedves T610-es modell, vagy a K800, ami fotózásban volt erős, de említhetjük még a W705-öt is, a szétcsúsztatható walkman-mobilt. Régi szép idők, mondhatnánk. Végül 2011-ben a „házasság” felbomlott, onnantól ismét Sony lett a márkanév a készülékeken. Anno nagyon változatos volt a termékpaletta a külsőt illetően.

A mai Sony okostelefonok e tekintetben alig különböznek. Persze ez nem a gyártó hibája, a szinte csak kijelzőből álló kialakítás sajátja ez a „formátlanság”. De éppen abból kifolyólag, hogy egyetlen kijelzőt nézünk, és azon keresztül történik minden interakció, a formánál fontosabb a beltartalom. E tekintetben pedig, a Sony okostelefon kapcsán nem lehet ok a panaszra.