OxY csatos póthaj nagyszerű kínálata

Csatos póthaj megfizethető áron

A modern társadalomban a lányok megpróbálnak látványosak és figyelemfelkeltőek lenni, ezért szeretnek kísérletezni a különböző ruházati és hajviseleti stílusokkal. Nagyszerű módja a megjelenés drasztikus megváltoztatásának az OxY csatos póthaj. A hosszú női fürtök régóta a férfiak csodálatának tárgyát képezik.

A természetes hajszálakból készült tincsek értéke mindig magasabb volt, mint a mesterséges változatoké, mivel az előbbi sokkal selymesebb, dúsabb és fényesebb. Sok lány álmodik vastag hajkoronáról, de ezek nem mindegyike egészséges. A hajszárítók, a hajsütők és vasalók folyamatos használata problémás hajhoz, majd vágáshoz és lassú növekedéshez vezet.

A fodrászok nem mindig értik meg pontosan az ügyfél kívánságait és néha sikertelen frizurákat alkotnak. Ezért az OxY csatos póthaj használatával bármelyik hölgy igazi ”Aranyhajnak” érezheti magát. Azonban a tincsek megvásárlása és a hő- vagy vegyi kezeléssel történő rögzítés módjának megválasztása előtt, mindenképp győződjön meg róla, hogy Ön részt vehet-e ilyen eljárásokon!

Mielőtt belekezdene a frizurája megváltoztatásába, válasszon egy profi fodrászt! A szakképzett fodrász által felrakott csatos póthaj sokáig tart és megőrzi a haj szépségét, fényét. A meghosszabbított tincseket átlagosan 2-3 hónapig viselik, a rögzítés módjától és a természetes haj növekedési ütemétől függően.

A korrekció során a régi fürtöket eltávolítják és közelebb csatolják őket a hajtövekhez. A már használt természetes csatos póthaj többször is rögzíthető, a megnövekedett fürtök gondozása pedig nagyon egyszerű. Speciális, meghosszabbított hajra kifejlesztett samponnal kell hajat mosni, viszont ne alkalmazzunk nehéz balzsamot és olajt a gyökerekre!

Nyugodtan használhat különböző hidratáló spray-ket és kondicionálókat, amelyek 10-15 percig lehetnek a hajon. Online áruházunkban természetes csatos póthajat vásárolhat megfizethető áron, különböző színárnyalatokban. Legyen barna, fekete vagy szőke, nálunk csak kiváló minőségű, tanúsított termékeket találhat.