esernyő

Szélcsatornában tesztelt esernyő

Soha nem lehet kiszámolni az időjárás változásait, ezért célszerű felszerelkeznünk arra az esetre, ha eleredne az eső, amíg úton vagyunk. Nagyon bosszantó, amikor az esernyő nem állja meg a helyét, például beázik, felfújja a szél. Ilyenkor nem sok hasznát vesszük.

Sokkal jobb egy minőségi példány mellett dönteni, bár ezek drágábbak. Az árkülönbség nem a kereskedők árképzése miatt születnek, mivel a fizetendő végösszeg alakulását az esernyő tartóssága és szélállósága határozza meg leginkább. A taskagaleria.hu webáruházban megvásárolható Doppler ernyőket szélcsatornában tesztelik, így ezeknek a kiegészítőknek nagyon jó a szélállósága, esetenként 90-100 km/h erős széllel is képesek megbirkózni.

A színvonalas termékek vázszerkezete erősebb, jobban bírják a nagyobb széllökéseket, nem hagyják cserben a tulajdonosaikat. Érdemes ezek közül választani, mert egy olcsóbb esernyő már kisebb széllökéstől is könnyen eltörhet, a vázszerkezete nem képes kifordulni és ha megesik a baj, akkor teljességgel használhatatlanná válik.