anna hercegnő jégvarázs

Anna hercegnő jégvarázsos alakítása új korszakot köszönt

A lányok már nem akarnak hercegnők lenni, legalábbis nem a megszokott értelemben. Anna hercegnő Jégvarázs című filmben megmutatta, hogy nem muszáj rózsaszín ruhácskába játszani, hanem igazi hősök is lehetünk. Ezek a filmek új korszakot hoztak a gyermekeink életében.

Most már ők akarnak az életük urai lenni, ahol nem jön a herceg, aki megmenti őket bármitől, mert ők is mindent el tudnak intézni. Most is, mint korábban, tudósok, felfedezők, kamionsofőrök, orvosok, szakácsok, de mindenekelőtt szabadok, függetlenek és önállóak akarnak lenni. Ahhoz, hogy ezt elérjék, elengedhetetlen továbbra is dolgozni az értékek és a nemek közötti egyenlőség oktatásán. Történelmünknek ezen a pontján több mint nyilvánvaló, hogy továbbra is egyre többet kell fektetnünk fiaink és lányaink olyan alapvető értékek oktatásába, mint a nemek közötti egyenlőség.

Anna hercegnő Jégvarázs alakítása megmutatta, hogy bizony egy lány is lehet erős és a testvérek közötti szeretet bármit le tud győzni. Okos döntés a megvételére voksolni.