fürdősók

Mire jók a fürdősók?

A hideg téli napokon jólesik lazítani egy kád forró vízben. Ez az élmény még tökéletesebbé tehető a fürdősók igénybevételével. Nagyon hamar feloldódnak és kifejtik jótékony hatásaikat. Mivel nagyszerű méregtelenítő és tisztító tulajdonsággal bírnak, így nem véletlen a közkedveltségük.

A wellness élményét ezekkel a fantasztikus termékekkel egy pillanat alatt az otthonába varázsolhatja. Hetente legalább egy alkalommal célszerű a vízbe szórni és élvezni a pozitívumokat. A fürdősók javítják a vérkeringést, ellazítják a fáradt izmokat, szépítik a bőrt, ebből kifolyólag bátran használhatóak ekcéma és pattanások kezelésére. Vannak olyan esetek, amikor egyáltalán nem ajánlottak. Nyílt sebek, lázas állapot, szívbetegség vagy várandósság esetén hanyagolni kell!

A gyerekek esetében 3 éves kor alatt egyáltalán nem alkalmazhatóak. A fürdősók számtalan kivitelben vásárolhatóak meg. A hatalmas kínálatban biztosan meg fogja találni a kedvenc aromáját. Ha felkeresi a webáruházak egyikét, akkor a rendelést otthonról, néhány kattintással elintézheti.