stevia csepp

Stevia csepp mindenkinek ajánlott

A cukorbetegség összetett egészségügyi probléma, ezért nem mindegy, hogy mikor, mennyit és főleg mit eszünk, mert nagyot ugorhat a glikémiás szintünk. Általánosan ismert, hogy az érintettek nem fogyaszthatnak fehér cukorral édesített termékeket, nekik ideális például a stevia csepp beiktatása az étrendbe. Ez a cukor tökéletes alternatívája, ráadásul az édesítő ereje 300-szor nagyobb, mint a hagyományos fajtának.

Persze vannak a piacon különböző összetételű édesítőszerek, azonban az olyan természetes készítmények, mint a stevia csepp, sokkal egészségesebbek. Egy dél-amerikai gyógynövény a stevia, ami természetéből eredendően édes, éppen ezért a kivonatait és szárított leveleit széles körben alkalmazzák édesítésre a világ minden táján.

0 kalóriatartalmú a stevia csepp, amiért nemcsak cukorbetegek használják, hanem azoknak is a kedvence, akik fogyókúráznak vagy szeretnék megtartani a jelenlegi testsúlyukat. Mindenkinek jó hír, hogy a termék könnyen megvásárolható, pontosabban megrendelhető a naturreform.hu webáruház termékpalettájáról.