méhpempő

Méhpempő, a királyi eledel

A méhek élete a királynőjük körül forog, hiszen őt igyekeznek ellátni minden jóval. Ennek a kiváltságos helyzetben lévő rovarnak pedig a legfontosabb eledele a méhpempő, bizonyára nem véletlenül. Ezt a méhészeti terméket szuperélelmiszernek nevezik, mivel az emberek már évszázadok óta ismerik a fantasztikus tulajdonságait.

A más néven méhek „teje” egy fehéres, zselés állagú, savanykás ízű anyag, ami gyöngyházfénnyel csillog. A rendkívülisége közel sem az ízében rejlik, hanem abban, hogy több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. A méhpempő elképesztő hatással van az emberi szervezetre is, így nem véletlenül alkalmazzák sokan kúraszerűen. Tulajdonképpen sejtszinten regenerálja az egész testet, méregteleníti, erősíti, energiával tölti fel a szervezetet.

A méhpempő nemcsak az immunrendszer „barátja”, hiszen jó hatással van a szívre, keringésre, az ízületi -, mozgásszervi problémákra, de az idegrendszert is támogatja. A csoda élelmiszerhez szerencsére nemcsak a királynők, hanem bármelyikünk hozzájuthat a beobee.hu webáruház révén.