edzés előtti

Edzés előtti vitaminokkal a jobb teljesítményért

Az aktív, mozgásban gazdag életmódot egyre többen választják tudatosan. Azt azonban hányan tudják, hogy bizonyos edzés előtti készítményekkel a választott mozgásformát hatékonyabbá tehetik?

Manapság már egyre többen vannak olyanok, akik alaposan felkészülnek egy edzésre, hogy a maximumot hozzák ki magukból. A természetes alapú, egészségre kifejezetten jótékony hatású vitaminok javítják a koncentrációt, az állóképességet és energiával töltenek fel. A koffeinről már mindenki tudja, hogy milyen remekül felpörget.

Az edzés előtti koffeint tartalmazó étrend-kiegészítők kiválóak, főleg reggel vagy a délelőtti, déli órákban. Később azonban már tanácsosabb a Béta-allanin és az L-cirtullin alkalmazása. Ezek ráadásul növelik az állóképességet, a súlyzós és kardio edzéseken remek hatást fejtenek ki.

Az edzés előtti táplálékkiegészítők közé sorolandó a már sokak által ismert BCAA, kreatin és L-glutamin. A BCAA-nak jelentős szerep jut az izom regenerációjában, a kreatin pedig kiváló teljesítménynövelő.