geox sportcipő

Geox sportcipő parányi szuperhősöknek

Amikor kisgyermekünknek keressük az ideális, minden kényelmi és egészségi szempontnak megfelelő lábbelit, nemcsak a megfelelő méretre, illetve a választott modell formájára kell odafigyelnünk, hanem arra is, hogy mennyire izzadhatnak meg benne az apró lábacskák.

A lyukacsos talpú Geox sportcipő ezt a próbát is nagyszerűen kiállja. Az olasz márka kifogástalan minőségű termékei a légáteresztő talpnak köszönhetően kiengedik a nedvességet, ugyanakkor – mivel befelé zárnak – a beázástól is védenek.

A Geox sportcipők divatos színkombinációkkal és díszítőelemekkel hódítanak. A kislányok aligha tudnak ellenállni a rózsaszín, ezüst csillagokkal díszített cipőknek, a kisfiúknak pedig bizonyára a kéket zölddel vagy pirossal társító, valamint a pókemberes dizájnú változat is „bejönˮ.

A bónuszról nem is beszélve, ami nem más, mint a Geox sportcipők világító talpa, ettől ugyanis séta vagy szaladgálás közben igazi szuperhősnek érezheti magát. A Jó gyerekcipő online boltban ebből a modellből is gazdag kínálat várja a csemetéjüket megörvendeztetni vágyó szülőket.