Szabó Kitti Aviva oktató

Rendhagyó női torna: hallottál már az Aviva gyakorlatokról?

Nagyon sokan szenvednek hazánkban különböző nőgyógyászati problémáktól, a férfiak körében pedig az urológiai betegségek gyakoriak. Persze a szimptómákat lehet orvosságokkal is enyhíteni, de nem muszáj ezekhez folyamodni, ha megoldható megfelelő mozgásterápiával is. Szabó Kitti Aviva oktató szerint több mindenben is segíthet a rendszeres Aviva torna.

Ez ugyanis egy olyan módszer, aminek segítségével kapcsolatot teremthetünk testünk természetes funkcióival, és arra is ráérezhetünk, hogy mire van igazán szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan működjön. Az Aviva torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai kitűnően támogatják a női szervek működését és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. Ezt a mozgásformát kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztette ki Aviva Gabriella Steiner, magyar származású fizikoterapeuta.

A gyakorlatok támogatják a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Gyakran hormontornának is nevezik, mivel egyedülálló hatást gyakorol a belső elválasztású mirigyek működésére. Nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére is ideális az Aviva torna, de igen hatásos meddőség kezelésére és olyan hormonális eredetű problémák megszűntetésére, mint a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, a súlytöbblet vagy a kellemetlen változókori tünetek.

Természetes megoldást kínál ez a mozgásterápia mindkét nem tagjainak arra, hogy beindítsák szervezetük öngyógyító folyamatait. Ezzel a tornával a saját kezükbe tudják venni az egészségi állapotuk javítását. Tudni kell, hogy maga a torna csak az egyik része az Aviva módszer komplex eszköztárának, amely tartalmazza még a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás tanítását is. Tehát egy képzett Aviva módszer oktató a tornagyakorlatok átadása mellett személyre szóló, hasznos életmódtanácsokkal is ellátja a gyakorlókat. Ezzel az egészségügyi állapot javítása, a célunk elérése gyorsabb és hatékonyabb lehet. Próbáld ki Te is ezt a remek módszert!