hape játékok

Hape játékok az egyszerűség jegyében

Ahogy azt a jól ismert mondás is tartja: az egyszerű nagyszerű. A kiváló minőségű és környezetbarát Hape játékok kevés csengővel és sípszóval, de sok színnel, dizájnnal és szórakozással töltik meg a mindennapokat.

Azért készültek, hogy felfedezésre ösztönözzenek és játékosan segítsenek a gyermekeknek fejleszteni az életkoruknak megfelelő készségeket: a finommotoros, az érzékszervi, az olvasási, a számolási, sőt, a szociális és érzelmi készségeket is. A Hape játékok egyszerűen csodálatosak. A gyártó termékei egyszerre kreatívan megtervezettek és környezetbarát jellegűek. A világ legnagyobb fából készült játékgyártójaként, a Hape egyértelműen a természetes anyagok használatára támaszkodik.

A bambuszból készült játékszerek teljes sorozata felhasználja ennek a rendkívül megújuló anyagnak a különleges tulajdonságait. A természetes anyagok, a vízbázisú festékek, valamint a szigorú minőségi és biztonsági szabványok betartása a Hape játékokat olyan befektetéssé teszi, amit a gyermekek szeretni fognak, a szülők pedig megbízhatónak tartanak.