kismama kabát

Hol vehetek kényelmes és csinos kismama kabátot?

A terhes nőknek nagyon vigyázniuk kell magukra, nehogy megfázzanak, de ugyanakkor a ruháikat szeretik úgy kiválasztani, hogy azok elegánsak és csinosak legyenek. Szerencsére ma már nem olyan nehéz kényelmes és divatos kismama kabátot találni. Például a bboom.hu webshop kínálatában nagyon sokféle, változatos fazonú kismamakabát fedezhető fel, a termékpaletta tagjai között biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Sokan választják a rövid fazonú kismamakabátokat, amelyek alacsonyabb testalkatú hölgyeknek és azoknak ideális választás, akik sokat utaznak kocsival és csak keveset gyalog.

Egy ilyen fazonú kabátban kényelmesen lehet ülni az autóban, még nagy hassal is könnyű benne a ki-beszállás. A hosszú fazonú kismamakabátok magas testalkatú hölgyeknek ajánlottak, illetve azoknak is, akik sokat járnak-kelnek gyalog az utcán, vagy már van egy gyerekük, akivel naponta járnak sétálni. Egy ilyen darabban biztosan nem fázunk meg, hiszen a hossza miatt jobban melegít.

A palettán megtalálható a kétfunkciós kismamakabát is, ami két élethelyzetre jelent megoldást. Először a várandósság hónapjaira kismamakabátként, és a szülést követően kényelmes női kabátként lehet viselni. Tulajdonképpen a trükk a ki- és becipzárazható kismamabetét, amely megnöveli a kabátot ott, ahol a pocak a nagyobb helyet kívánja. A 2in1 kismamakabátok rendkívül praktikusak és hosszú távú megoldást kínálnak. De a háromfunkciós kismamakabát már olyan hölgyeknek való, akik úgy tervezik, hogy hordozni fogják a babájukat.

A webáruház vásárlóinak visszajelzése alapján kijelenthető, hogy ez a kabát a legjobb befektetés. Ezek a fazonok már hordozós betéttel is el vannak látva, ezért nemcsak kismama- és női kabátként, de hordozós téli darabként is működnek. Három élethelyzet oldható meg ezekkel a modellekkel, nem véletlenül választják nagyon sokan. Az elegáns kismamabakátokat korrekt áron vásárolhatjuk meg a webshopból, az ezekért fizetendő összeg nem horribilis jellegű. Válogasson a kismamakabátok közül és legyen mindig elegáns!