plasztikai sebészet műtétek ára

Plasztikai sebészet – Milyen árakra lehet most számítani?

Minden nő kerek, szép kebleket szeretne, de ezt a természet nem mindenkinek adja meg. Így két lehetőség marad, elfogadjuk a helyzetet vagy plasztikai műtéttel változtatunk rajta. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez a fajta beavatkozás viszonylag sok pénzbe kerül, de a vonzó megjelenés és az önbizalom, amit ez ad nekünk, megéri a befektetést.

A plasztikai sebészet műtétek ára a legtöbb esetben egy ingyenes konzultáció után kerül megbeszélésre. Persze, a fizetendő végösszeg attól is függ, hogy hol végeztetjük el ezt a plasztikai műtétet. De ennél még fontosabb, hogy kiváló szakembert keressünk fel. Dr. Falus György sok év plasztikai sebészeti tapasztalattal rendelkezik, így a lehető legjobb választást jelenti.

A konzultáció során kiválasztásra kerül a megfelelő implantátum, amelyek közül érdemes az amerikai Mentor mellett dönteni, mivel ez örökélet garanciát ad. Ráadásul ennél a fajta implantátumnál májusig 299 000 Ft a kedvezmény. Tehát nemcsak minőségi, hanem anyagi szempontból is érdemes őt választani.

A mellimplantátum behelyezése többféle módszerrel végezhető. A drfalus.hu weboldalon keresztül jelentkezni lehet egy ingyenes konzultációra, de sok tájékoztatást is találunk a portálon. Megtudhatjuk, hogy mikor és kinek javasolt a műtét, milyen vizsgálatokra van szükség mellnagyobbítás előtt, valamint számunkra mennyire kockázatos ez a beavatkozás.

Aztán arról is olvashatunk a portálon, hogy az operáció után mikor térhetünk vissza a megszokott életvitelünkhöz. A weblapon segítséget kapunk a mellimplantátum kiválasztásához is, bár ezt minden esetben a páciens dönti el, a plasztikai sebész segítségével. A mellek formázására, aszimmetrikus és egyéb alaki elváltozások korrigálására alkalmas a mellplasztika.

Szép formájú, telt, feszes kebleket, eredményez az operáció, amitől helyreáll az önbizalom is. Emellett igazán megfizethető összegért tudjuk elvégeztetni a mellnagyobbítást, ezért nem érdemes sokat haboznia, ha ezen plasztikai beavatkozáson gondolkodik, hanem mielőbb fel kell keresnie a szakembert.