Orijen kutyatáp

Orijen kutyatáp ideális formulával

A négylábú kedvencek szervezetének, mint bármelyik más élőlénynek, kiegyensúlyozott étrendre van szüksége. A tulajdonosok feladata odafigyelni arra, hogy a háziállatok teljes mértékben kifejlődjenek. Az Orijen kutyatáp tartalmazza a szükséges napi vitaminokat és ásványi anyagokat, annak érdekében, hogy a házőrző kiváló egészségnek örvendjen. Cserébe az állat odaadással és szeretettel hálája meg a gondoskodást.

Ha az Orijen kutyatápot választja, akkor minden, a normál növekedéshez és fejlődéshez szükséges anyagot megad neki. Ezek az eledelek csak és kizárólag kiváló minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak, amelyeknek a fő összetevője a hús, ez pedig létfontosságú számukra.

A táplálék minőségét számos országban többször is megerősítették a hivatásos táplálkozási szakemberek és állatorvosok. Az Orijen kutyatáp mindegyik fajtája rendelkezik az összes tanúsítvánnyal. Azok az állatok, akik ezt az ételt fogyasztják, nem csupán jól, hanem nagyszerűen érzik magukat és ezt a kutatások is megerősítik!