padlófesték

Kopásálló réteg padlófestékkel

A betonpadlónak rendkívüli az időtállósága, viszont nagy ellensége a nedvesség. Éppen ezért, a padlófesték használata nemcsak esztétikai okból fontos, hanem megakadályozza, hogy az apró repedésekbe bekerüljön a víz, ami idővel tönkreteheti a szerkezetét.

A padlófesték a száradás után kopásálló réteget képez a felületen, ezért hosszú ideig nem kell ismét újra festeni. Nemcsak a kopásnak áll ellen, de ezzel egy csúszásmentes felületet hozhatunk létre.

Nem mindegy, hogy az adott változatot, hol alkalmazzuk. A nagyobb raktárakban, magasabb szintű terhelésnek kell ellenállnia a padlófestéknek, ezért érdemes a megfelelő nyomószilárdságú változat mellett dönteni. Továbbá azt is érdemes megemlíteni, hogy a padlófestékekből választhatunk kültéri és beltéri kivitelt.

A kültéri termékek jobban ellenállnak a hőmérsékletingadozásnak. A műgyantával készült festékek teljes mértékben vízálló felületeket képeznek a betonpadlón. Fedett parkolóban, garázsban, pincében egyaránt használható. A kínálatban a járműforgalomhoz készített változat is megtalálható.