gluténmentes sütemény

Mindennapi örömünk a gluténmentes sütemény

Ha egészségi okokból búcsút kellett venned a búza-, rozs- vagy árpalisztből készült ételektől, a desszerteket is beleértve, a fantasztikus ízélményekről korántsem kell lemondanod.

Egy minőségi alapanyagokból igényesen elkészített gluténmentes sütemény legalább akkora örömforrás lehet, mint azok a finomságok, amelyeket korábban megszoktál. A Lisztmix internetes áruházban nemcsak glutén- és laktózérzékenyeknek szóló termékek, hanem izgalmasabbnál izgalmasabb receptek is várnak. Ilyen például a habos-mákos süti, amit a kezdő konyhatündérek sem ronthatnak el, esetleg a vaníliaszószos lekváros piskótakocka, amihez már szükséges némi tapasztalat.

A gluténmentes sütemények alapanyagául szolgáló lisztkeverékek természetesen megrendelhetőek az említett online bolt internetes oldaláról, a lisztmix.com honlapról. Érdemes minél több időt szánni erre a virtuális terepszemlére, hiszen több mint 120 desszertrecept áll rendelkezésünkre, így kellő türelemmel, a gluténmentes sütemények igazi szakértőjévé válhatunk.