Google Ads kampány

Miért előnyös a Google Ads kampány?

Jól felépíteni egy cég internetes marketing stratégiáját többféle módon lehet. Ezek egyik igen célra vezető módja a Google Ads kampány. A korábbi nevén Google AdWords néven ismert szolgáltatás valójában a keresőoldal saját internetes reklámprogramja. Tulajdonképpen némi anyagi ellenszolgáltatás fejében, bizonyos kereső-kifejezésekre a keresőóriás az oldal tetejére helyezi a weboldalunkat. Nem is kell talán ecsetelni, hogy mekkora előnyt jelent ez a helyzet egy cégnek. Azt viszont fontos tudni, hogy egy Google Ads kampány is akkor hoz eredményt, ha tudatos munka van mögötte.

Ebben pedig mi bármikor ügyfeleink segítségére tudunk sietni. Miért van erre szükség? Mert egy csomó olyan hibát el lehet követni, ami végül több pénzt visz el a háztól, mint amennyit hozna oda. A Google Ads kampány során olyan hasonló tevékenységet képzeljünk el, mint vásárlás esetén a különböző szűrők használatakor, tehát pont azok a termékek kerülnek előtérbe, ami érdekel minket.

Ha mi jól végeztük a munkánkat, a potenciális ügyfelek pont az Ön cégével találkoznak majd először a keresés során. Hogyan tud manapság egy vállalkozás találkozni a potenciális vásárlóival, ügyfeleivel? A legkézenfekvőbb válasz az, hogy az interneten. Ez pedig azt jelenti, hogy a vállalkozásnak az egyik legelső feladata a weboldal készítés! A legtöbben már el tudnak tájékozódni a világhálón annyira, hogy az ott található útmutatók alapján működő, sőt, tetszetős honlapot hozzanak létre. Mi lehet akkor a buktató?

A professzionális weboldal készítés hasonlít egy lakberendező munkájához, akinek az a feladata, hogy a meglévő teret az ott élők stílusára formálja és hívogató környezetet teremtsen. A honlapnak is azért kell létrejönnie, hogy a cég arculatát tükrözze, bizalmat ébresszen a potenciális ügyfélben és természetesen meggyőzze az együttműködésről. A professzionális weboldal készítés, amivel mi is foglalkozunk, a SEO beállításokat sem hagyja figyelmen kívül, tehát keresőbaráttá tesszük a felületet. Marketingügynökség lévén, Facebook hirdetés kivitelezését is vállaljuk. Az ügyfélszerzés velünk egyszerűbb lesz!