költésmeszesedés

Hatékonyan a költésmeszesedés ellen

A méhészkedés nagyon szép elfoglaltság, és a mézelő méhek által megtermelt értékes nedű kimondottan egészséges. Egy igazi méhész igyekszik megóvni a méhcsaládokat a különböző betegségektől, mint amilyen többek között a spórákkal terjedő költésmeszesedés is. A Kömelsz méhtápszer egy remek eszköze a védekezésnek, ugyanis kizárólag természetes, a mézben is fellelhető összetevőket tartalmaz.

Ellátja a repülő rovarokat a számukra értékesen hasznosítható növényi proteinekkel, szénhidrátokkal és egyéb ásványi anyagokkal. Az Apilac probiotikum jótékony hatást fejt ki a méhek bélflórájára nézve, ezáltal megakadályozza a kórokozók, többek között a költésmeszesedés kialakulásáért felelős gombák elszaporodását.

Mindenképp ajánlott olyan mézbarát és természetes összetevőket tartalmazó költésmeszesedés elleni szereket alkalmazni, amik célirányosan a betegség gomba csírájára nézve fejtik ki a hatásukat. Emellett fokozottan kell ügyelni a higiéniára, a kaptár alját mindig szükséges tisztán tartani. Az erista.hu Önnek is segít, hogy biztonságban tudhassa a mézelő méheit.