balatoni szállás kutyával

Merre bérelhető balatoni szállás kutyával?

Házi kedvenceinknek is fontos a pihenés, a fürdőzés, ezért a gazdik soha nem hagyják otthon őket, amikor nyaralni indulnak. Igaz, kissé bonyolult megtalálni azt a települést, ahol balatoni szállás kutyával is foglalható, hiszen nem minden szállásadó fogadja el a négylábú vendéget. Azonban Fonyódon más a helyzet, itt biztosan meg tudnak szállni, sőt, a parton kutyás strand is van!

Nagyon kellemes, árnyékos partszakasz ez, nagy terület, ahol boldogan futkározhatnak, fürödhetnek a négylábú barátaink is. Itt a legideálisabb a balatoni szállás kutyával, tekintve, hogy elrendezésre került az említett partszakasz is, ami valódi kutyaparadicsomnak számít.

Ennek ismeretében nem kell az ebet rokonra, ismerősre bízni a nyaralás idejére, sem bűntudattal eltölteni azt a pár napot. Aki legalább egyszer elhaladt már a fonyódi kutyás strand mellett és látta, hogy milyen boldogan, szabadon futkároznak a házőrzők, az pontosan tudja, hogy balatoni szállást kutyával csakis ezen a településen célszerű foglalni.