csempe körkivágó

Alapos munkát végez a csempe körkivágó

Amikor kisebb-nagyobb átmérőjű lyukat kell fúrni egy kifejezetten kényes helyen található, gyakran nagyon ellenálló burkolólapba, akkor nem lehet akármivel nekilátni a feladatnak. Kimondottan ilyen célokra lett kifejlesztve a lézerhegesztett csempe körkivágó. A lyukfúrók ezen speciális változata, mint pl. a TLS MONSTER, M14-es menettel csatlakoztatható a sarokcsiszolókhoz, a munka elvégzése érdekében.

A szakemberek nagy örömmel alkalmazzák, hiszen gyorsan elvégzi a feladatát, száraz és vizes körülmények között egyaránt. A falra felhelyezett lapok utólagos formázása hihetetlenül kényes feladat, hiszen elég egy rossz mozdulat és repedés, törés következik be. A csempe körkivágó jóvoltából, minimálisra szorítható az ilyen jellegű balesetek és az ezekből eredő cserék esélye.

A turbó szegmens révén, ez a termékkategória nagyon agresszív fúrásra hivatott. Még a kifejezetten kemény természetes anyag, amilyen a fekete gránit sem tud hosszan ellenállni a csempe körkivágó erélyes munkájának. A befektetés tehát minden téren megtérül, ezért ne habozzunk a beszerzéssel!