óratartó doboz

Stílusos bőr óratartó doboz

Akik nem viselnek állandóan órát vagy több darabjuk is van és váltogatják a modelleket, azokat általában kellemetlenül érinti, hogy a fiókban, az asztalon, a komódon hevernek a kedvenc óráik.

Számukra készül a különböző nagyságú óratartó doboz. Az 1, 3, 6, 10, 12 és 20 óra tárolására alkalmas különféle nagyságú dobozok igazán remek ajándékok is lehetnek az időmérők kedvelőinek. A valódi bőr vagy műbőr, illetve faborítású óratartó doboz utazáshoz is megfelel, hiszen a bőröndben nem kergetőznek a ruhák között az órák.

A belső plüss kialakítás minőségi és praktikus, amiből tartó készült és ami biztonságos tárolást tesz lehetővé, külön-külön minden darabnak. A tetőn egy átlátszó részen keresztül azonnal látszik az óratartó doboz belseje és tartalma. A dobozok többsége zárható, tehát a tulajdonoson kívül senki sem fér hozzá a tartalmához.

A benne lévő órák nem porosodnak és semmilyen egyéb piszok nem éri. Nem sérülhetnek, ami bizony megtörténhet, ha a lakásban egy asztalon vagy polcon hevernének.