gyöngy fülbevaló

Honnan származnak a gyöngy fülbevalók?

Az arany ékszerek sok hölgyet levesznek a lábukról. Ezen belül létezik egy kategória, ami nem lett annyira felkapott, pedig megérdemli, ez pedig a gyöngy fülbevaló.

A gyöngy szó hallatán a legtöbb ember az apró üveggolyókra asszociál, amiket kiskorukba fűztek egy madzagra. Voltak közöttük valódi utánzatok is, ezek azonban pár nap alatt ledobták magukról a szivárványos színt és csak a csupasz műanyag maradt.

Az anyukák gyakran azzal magyarázták a jelenséget, hogy a valódi gyöngy szinte megfizethetetlen, hiszen a tengerek mélyéről származik. Tény és való, hogy árusítanak ilyen óceáni és tengeri kincseket, azonban a leggyakoribb mégis a tenyésztett változata.

Ez azt jelenti, hogy a cég saját tóval rendelkezik és abban kagylókat tart arra a célra, hogy évek alatt valódi gyöngyöket termeljenek. Ezekből készülnek a gyöngy fülbevalók és más ékszerek is, amelyek soha nem fogják elveszíteni a különleges színüket, ráadásul tökéletesen mutatnak mind az arany, mind az ezüst alapanyagokkal. Ön melyiket viselné?