webáruház bérlés ingyen

Tudta? Ingyen is kipróbálhatja a webáruház bérlést!

A koronavírus idején a kereskedelmi tevékenységek is, mint minden más, lelassultak, de az online térben megugrott a forgalom. Ezért történik az, hogy rengeteg kereskedő, akinek eddig csak hagyományos üzlete volt, részben vagy teljes egészében áttért az online kereskedelemre. Sokan szeretnék még ezt megtenni, viszont a webshop készítés ára számukra megfizethetetlen. A webáruház bérlést ingyen, bármilyen kötelezettség nélkül is ki lehet próbálni. Kiváló lehetőség ez mindenkinek, hiszen gyakorlatilag bármiféle befektetés nélkül láthatja meg, hogy mekkora forgalmat tud bonyolítani a világháló használatával.

Tehát, aki úgy dönt, hogy internetes kereskedelembe kezd, annak érdemes kipróbálnia a viltor.hu oldalon megismerhető cég remek ajánlatát. Ennek köszönhetően pontosan tudni fogja, hogy milyen lehetőségei vannak, megéri-e bérelni a webáruházat vagy sem, esetleg sajátot fog készíttetni. A viltor.hu weboldalon keresztül veheti fel a kapcsolatot a szakértőkkel. Amennyiben kipróbálja ingyenesen a webáruházat, és a további bérlés mellett dönt, arra is van lehetősége.

Ennek a cégnek a szakemberei és üzemeltetői tudják, hogy nem kis ráfordítást igényel egy kereskedőtől a webáruház indítása. Számos kiadás keletkezik rövid idő alatt, kezdve az indulókészlet beszerzésétől, a szállítási és fizetési szolgáltatókkal való alkudozáson át, egészen a fogyasztóvédelmi dokumentációk elkészítéséig. Éppen ezért úgy alakították ki a webáruház bérlési díját, hogy az ne terhelje meg túlzottan a kliensek pénztárcáját. A Viltor rendszerben már 2292 Ft/hó, ami 55 000 Ft/2 év, bruttó díjért is lehet webáruházat bérelni.

A honlapon megtekinthetők a bérlési díjak, amelyeket látván, meg fog győződni arról, hogy ez anyagilag is a legjobb megoldás. Itt nincsenek eltérő tudású csomagok, sem feláras szolgáltatások. Nem kell egyetlen funkcióról sem lemondania pusztán azért, mert nem fér bele az anyagi lehetőségeibe. Az Ön webshopjába minden jelenlegi funkció és jövőbeni fejlesztés automatikusan beépül külön költségek nélkül.