fűtési keringető szivattyú

Fűtési keringető szivattyú frekvenciaváltó funkcióval

Amikor közeleg a fűtési szezon, érdemes különböző praktikák segítségével átvészelni a zord időt. A meleg víz alapvetőnek mondható, de az embereknek egy nagyobb része jobban szeretné bebiztosítani magát, ilyen tekintetben is. Az energiatakarékosság és a minőség is fontos érv lehet, ha egy erre aktuális terméket szeretne vásárolni. A fűtési keringető szivattyú fokozottan megbízható és rendkívül hatékony.

Kínálatunkban szerepel a Grundfos Alpha 2L szivattyú, ami már a kilencvenes évek végén megjelent. Ezek a gépek változtatható fordulatszámmal rendelkeztek. Innovatív kialakításának köszönhetően, az Alpha 2L a legkompaktabb szerkezetű Grundfos fűtési keringető szivattyú. A frekvenciaváltó tulajdonsága a legmagasabb osztályba helyezi a terméket.

Ez az A osztályú termék 80 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint D osztályú társai. Az Alpha csatlakozó a piacon található egyetlen típus, ami kifejezetten egyszerű csatlakozóval rendelkezik. Ennek a fűtési keringető szivattyúnak a leírása a weboldalunkon elérhető.