fürdőszobai világítás

Fürdőszobai világítás a tér és az arc megvilágítására

A fürdőszoba az otthon különleges része, de néha figyelmen kívül hagyjuk. A mosdó öngondoskodásunk számos fontos részének központi csomópontja lehet és napi rutinunk igazi szentélye. Emiatt a fürdőszobai világítás kiemelten fontos és olyan megoldást kell találni, ami teljes mértékben kihasználja a benne rejlő lehetőségeket.

Számos lehetőség közül választhat, ráadásul ezek mindegyike különböző helyzetekben működik, de együtt is használhatóak, hogy a legjobbat hozza ki a fürdőszobai világításból! Az égők vagy falra szerelhető világítótestek több okból is népszerű választást jelentenek a mosdókagylókhoz. Lehetnek szépek és rendkívül funkcionálisak, ráadásul általában nem foglalnak sok helyet.

Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a lámpák különféle formákban létezhetnek és megfelelően kell kiválasztani az alakját, hogy elég fényt biztosítsanak a fürdőszobában, hiszen ez a helyiség különbözik például egy szűk folyosótól. A fürdőszobai világítás kiválasztásakor arra is gondolni kell, hogy nemcsak a térnek lehet szüksége a fényre, hanem az arcnak is, például a tükörbe nézve.