Grantis egészségbiztosítás

Céges egészségbiztosítás kisokos egy népszerű pénzügyi tanácsadótól

Egészségbiztosításra mindenkinek jól jön, hiszen soha nem lehet tudni, hogy mikor jelentkezik egy betegség vagy baleset és szükség lehet orvosi, kórházi ellátásra. Ha nincs egészségbiztosításunk, akkor is ellátnak minket, viszont utólag kíméletlenül benyújtják a számlát. Ezért érdemes megismerni a Grantis egészségbiztosítás tanácsait, hogy láthassuk, milyen lehetőségeink vannak. Többek között lehetőség van a céges egészségbiztosítás megkötésére. Ez voltaképpen egy privát egészségbiztosítás, amit cégek indíthatnak legkevesebb 5 taggal.

A módozat megszervezi és finanszírozza a csomagba belépett munkavállalók egészségügyi vizsgálatait, preventív szűréseit. Nagyszerű kiegészítő lehet egyéb juttatások mellé, mint például a SZÉP kártya. Csomagtól függően, többféle szolgáltatást foglal magába a céges egészségbiztosítás. Ez lehet akár 30-féle szakrendelés, különféle szűrővizsgálatok, képalkotó diagnosztikai analízisek, egynapos sebészet, ambuláns műtétek, 0-24 órás orvosi telefonos ügyfélszolgálat, illetve nemzetközi orvosi szakvélemény.

Sokan felteszik a kérdést, hogy mi a különbség a magán és a céges egészségbiztosítás között? A válasz, hogy ezt a cég fizeti, nem a magánszemélyek, ezért a cég dönti el azt is, hogy ki léphet be. Továbbá, kedvezményesebb díja van, mintha egyénileg kötnénk biztosítást, több szolgáltatás jár ugyanannyi pénzért, ráadásul ezek egy része vagy egésze kiterjeszthető a meglévő betegségekre is.

A céges egészségbiztosítás havi díja függ a választott biztosítótól, a választott szolgáltatási csomagtól és a belépő tagok létszámától. A grantis.hu weboldalon minden, ebben a témában felmerülő kérdésre választ találunk. Megtudhatjuk, hogy lehetséges-e cégre szabott egészségbiztosítást kötnünk és ez mennyibe kerül. Információt kapunk arról is, hogyan kell adózni a céges egészségbiztosítás után. Valamint arról is találunk leírást, hogy megéri-e a céges egészségbiztosítás a vállalkozásoknak és miért. Tájékozódjunk ezekről a fontos dolgokról a weblapon és kérjünk bátran tanácsot is!