tusfürdők

A tusfürdők használata elengedhetetlen

A testápolásra nagy hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy a bőr szép, egészséges és feszes maradjon. A tusfürdők erre a célra lettek megalkotva. Rengeteg variáció van a piacon, ezért nem minden esetben könnyű a választás. Érdemes azokat a változatokat előnyben részesíteni, amelyek nemcsak tisztítják, hanem táplálják is a bőrt.

Fontos tudni, hogy minden bőrtípusnak más a szükséglete. A prémium termékekben, a szokványos összetevőkön kívül, visszazsírozó és hidratáló anyagok is találhatóak. Ha a bőre hajlamos a kiszáradásra, akkor olyan tusfürdők között keresgéljen, amelyekben jelen van a shea vaj, az aloe, vagy a körömvirág kivonat! Az érzékeny bőrű embereknek célszerű szappanmentes készítményeket választani. Amennyiben egy kis extra kényeztetésre vágyik, akkor próbálja ki a habállagú variációkat.

A borotvahabhoz hasonlóan, a kifújást követően a mérete a többszörösére nő. Gyengéden, szinte simogatva tisztítja és ápolja a bőrt. A tusfürdők előnyei közé tartozik, hogy helyreállítják a hámszövet úgynevezett védőgátját.