lakás-kultúra

Dekorálási ötletek a falra a Lakás-kultúra jóvoltából!

Amennyiben kevés bútorral rendezi be az otthonát, nagyon fontos, hogy a falak semmiképp se maradjanak csupaszak. A Lakás-kultúra weblapján talál néhány olyan érdekes és értékes cikket, amiből Ön is inspirálódhat. Nagyon jól mutatnak a plakátszerű képek a falon vagy a vászonképek, bekeretezett családi fotók, poszterek.

Némelyik irányzat még a mintás tapétákat is előszeretettel használja, mint egy bekeretezett képet. A Lakás-kultúra bemutatja azt is, hogyan lehet feldobni a gyerekszobát a falra rajzolt és festett mesefigurákkal, akár egész jelenetek megelevenítésével.

Nagyon kedveltek az olyan figurák, mint például Micimackó, Mikey és Minnie, Ariel, de helyet kapnak a Verdák, a Nemo, a Szépség és a szörnyeteg, valamint a Jégvarázs szereplő is. Egyik cikkünk pont azt mutatja be, hogy az egyik ismert magyar sminkmester miként dolgozik, ha ilyen jellegű felkéréseket kap.

Tekintse meg Ön is a sminkmester munkáit és ha megtetszettek, akkor bátran próbálkozzon Ön is vagy keressen rá profi képzőművészt! A Lakás-kultúra mindig kínál lakásmegújító ötleteket.