DD Step sportcipő

DD Step sportcipő felső megtámasztással

A gyerekek korosztálytól függetlenül szeretnek futkorászni, még akkor is, ha nem lenne szabad, ráadásul emellett még ugrálnak, másznak és játszanak is, amikor csak lehet. Minden ilyen mozgás a lábbelik komoly kopásához és elhasználódásához vezet, tehát lehetséges, hogy egy új DD Step sportcipő most éppen kapóra jön.

A kicsiknek mindenképpen tartós, kiváló minőségű lábbelire van szükségük, ami bírja a futásteljesítményt. Sok szülő habozik megvenni az olyan jobb darabokat, mint a DD Step sportcipő, mert azok ára magasabb, mint az általános tornacipőké, és a gyerkőcük gyorsan kinőheti azt. Felmerül tehát a kérdés: megéri-e a befektetést egy ilyen modell?

A szakértők több okból is igent mondanak erre a kérdésre. A legtöbb cipő, különösen a nagyon fiataloknak készültek, rendkívül merevek, és nem bírják azt a nyomást, amit kapnak egy játszó gyerektől. Ezzel szemben a DD Step sportcipő strapabíró középtalppal és támasztó felsőrésszel ugyanazt a kényelmet nyújtja a kicsiknek, mint amit a felnőttek a saját lábbelijüktől elvárnak. Ez a középtalp és felső megtámasztás kényelmesebbé teszi a lábbelit.