fogpótlás

A fogpótlás elengedhetetlen dolog

A modern technológiának hála, manapság már sok fajtája van, így mindenkinek lehetősége nyílik az adottságainak megfelelő megoldást választani. A fogpótlás rendkívül fontos dolog.

A hiányzó rágócsontot mihamarabb helyettesíteni kell annak érdekében, hogy a rés irányába ne tudjanak elmozdulni a meglévő fogak. Nagyon sokan választják az implantátumot, ami tartós eredményt kínál. Az egyik legnagyobb előnye, hogy még azoknál a pácienseknél is alkalmazható, akik nem rendelkeznek elegendő csontállománnyal. Ebben az esetben az implantátum egy műgyökérbe kerül beültetésre. A kivehető fogpótlás mellett akkor döntenek az emberek, amikor nincs elég rágócsont a fix megoldás kivitelezéséhez. A használata egyszerű és a megszokása sem vesz túl sok időt igénybe.

Nagyon esztétikus és stabil, így bátran mosolyoghat és rághat majd, ha ezt a lehetőséget választja. Nemcsak az esztétikum miatt kell gyorsan cselekedni, hanem azért is, mert a rossz rágóképességnek a szervezet kárát láthatja. A fogpótlás minden esetben vizsgálatokkal kezdődik.