dcont vércukormérő

Dcont vércukormérő verhetetlen precizitással

Manapság már nemcsak vérnyomásmérőt tarthatunk az otthonunkban, hanem cukormérőt is. A diabéteszben szenvedőknek egy ilyen eszköz mondhatni kötelező, hiszen ennek a betegségnek könnyen kialakulhatnak szövődményei, amennyiben nincs folyamatos megfigyelés alatt tartva.

A Dcont vércukormérő számukra optimális választás, mivel precizitásban abszolút verhetetlen. A pontosság pedig egy ilyen állapot esetében rendkívül fontos szempont. A márka termékei nemcsak a pontosság tekintetében járnak az élvonalban, hanem a könnyű felhasználási módban is. Bár rendkívül modern és számos innovációval rendelkezik, a használatát bárki könnyen elsajátíthatja.

A Dcont vércukormérő tartalmazza magát a mérőműszert, az ujjbegyszúró készüléket, a vérvételi lándzsát, a cipzáras tokot, a diabétesz naplót, valamint az USB kábelt. Ez a készülék, a komplexitása ellenére, árban is nagyon előnyös. A Dcont vércukormérő ráadásul az otthonunk kényelméből is könnyen beszerezhető az agnespatika.hu online weboldalon keresztül.