Műsorok széles választéka

Online is követhető a Cool TV műsor

A tévézés napjainkban is nagyon élvezhető, ha olyan csatornát választ, ahol jobbnál-jobb filmeket és sorozatokat talál. A Cobra 11, az X-akták, a Monk – a flúgos nyomozó és a Dr. Csont szerelmesei nagyon jól tudják, hol kell keressék az évadok részeit.

A Cool TV műsor online követhető, így bármikor megnézheti, aznap este mit követhet figyelemmel a kanapéról, mogyorót vagy ropit ropogtatva. Természetesen előre is tekerhet, így néhány nappal hamarabb is felkészülhet az esti tévézésre.

A Cool TV műsor teljesen ingyenes, így nem kell újságot vásárolni ahhoz, hogy a műsortervet figyelemmel követhesse. A megszokott filmsorozatokon túl, filmpremierek megtekintésére is lehetősége nyílik.

A magyar sorozatok közül is talál néznivalót, hiszen ezen a csatornán fut az Ökörapátiban rekedt Szappanos család vagyonszerző, intrikákkal teli sorozata is, a Drága örökösök. A legtöbb Cool TV műsor 12-es karikás, de természetesen éjjel akadnak 16 vagy 18 karikás filmek is. Megtekintésük előtt érdemes ezt is ellenőrizni az online műsorújságban.