víz lepergető szövet

A víz lepergető szövet megállja a helyét

Ezt a fantasztikus anyagot napjainkban egyre gyakrabban alkalmazzák a bútorok bevonására, a rengeteg jó tulajdonsága miatt. A víz lepergető szövet modern technológiával készül. Speciális rétegének köszönhetően, nem tesz benne kárt a ráboruló kávé, üdítő és más italok.

Mivel rendkívül sűrű a szövése, ezért képes ezeket fenntartani. A szennyeződéseket egyszerűen el lehet távolítani. Első lépésként egy papírtörlő segítségével fel kell itatni. Ezután nedves szivaccsal vagy ronggyal óvatosan át kell dörzsölni az adott felületet. A víz lepergető szövet magas kopásállósági értékkel rendelkezik. Nagyszerűen tapad a bútorok felületéhez. Sokféle színben beszerezhető, szóval ezen a téren kedvére válogathat.

Nem ritkán alkalmazzák kültéri garnitúrák esetén, mivel jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak. A víz lepergető szövet beszerzésével jól jár, mivel nem kell többé aggódnia az időjárás miatt. Esőben, napsütésben, a bútorai minden esetben egy helyben maradhatnak, hiszen nem fog a szerkezetük károsodni.