torta kiszállítás

Torta kiszállítás kedvező árak mellett

Rendelne tortát egy budapesti cukrászdából, de nem esik éppen útjába a főváros? Semmi akadálya nincs a rendelésnek, hiszen torta kiszállítás a Prookies révén, az ország több városába is lehetséges. A főváros hatalmas, sokszor a rengeteg teendő közepette az embernek nincs ideje még a megrendelt tortáért is elszaladni. A budapestieknek is remek lehetőség az, hogy csak kiválasztják a tortát és átveszik a megadott címen. Abszolút megéri, hiszen a szállítás egyáltalán nem számít drágának.

A torta kiszállítás 15.000 Ft felett pedig teljesen ingyenes. A kiszállítási napok Budapesten és Pest megyében keddre és péntekre esnek, míg hétfőre és keddre a dunántúli városokba. Ennél kényelmesebb módja egy finom és egészséges torta beszerzésének nem is létezik. A torta kiszállítás esetében azt is érdemes figyelembe venni, hogy a hűtött sütemények 5 napig őrzik meg a minőségüket, így érdemes átvenni az összekészített csomagot a fent jelzett napon, mert onnantól kezdődik az 5 nap. A fizetési mód pedig a Barion online bankkártyás fizetés.

A Rákóczi túrós torta rendelés nagyon gyakori

A Rákóczi túrós torta történelmi süteményünk, aminek különleges ízvilágát lassan egy évszázada élvezhetjük. A desszert közkedveltségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Rákóczi túrós torta rendelés manapság is roppant népszerű a magyaros édességeket kedvelők körében. A hiedelmekkel ellentétben, a süteménynek semmi köze II. Rákóczi Ferenc fejedelemhez, ugyanis a nevét Rákóczi János cukrászmesterről kapta.

A Rákóczi túrós torta rendelés nem véletlenül igen gyakori, hiszen a citromhéj, vanília, mazsolával ízesített túrókrém, cukros tojásfehérje és baracklekvár valódi ízbombaként robban az ember szájában. Bár az eredeti változat nem mondható kalóriamentesnek, a Prookiesnál megtalálható a cukormentes és jóval könnyedebb változata. A Rákóczi túrós torta rendelés pedig megoldható mini, 8/ 12/ 16/ 20/ 24 szeletes változatban egyaránt. Próbálja ki Ön is a Prookies Rákóczi túrós tortát, ami sokkal egészségesebb, mint az eredeti!