minőségi kézműves fagylalt

Kézműves fagylalt nagykereskedéstől? Ezért ilyen finom!

A forró nyári napokon boldogsággal tölt el egy finom, krémes fagyi elfogyasztása. A pultban megtalálható színes választék mellett senki nem tud elmenni úgy, hogy ne kóstolná meg. A minőségi kézműves fagylalt szinte mindenkit el tud csábítani. A hagyományos ízek mellett, specialitások is fellelhetőek. Kisebb családi vállalkozással indult, de az évek során országosan ismertté vált. Prémium termékeikkel az ország több pontján jelen vannak. A gyártást már nagytételben végzik és partneri kapcsolatban vannak cukrászdákkal.

A lelkesedésük, amivel készítik a fagylaltot, mai napig töretlen. Sikerük abban rejlik, hogy természetes alapanyagokkal dolgoznak, amit hazai termelőktől szereznek be. Korszerű technológiával végeznek minden olyan műveletet, ami a fagylalt gyártásához szükséges. Nem használnak tartósítószert és aromát sem. Ezeket gyümölcspüré és szezonális gyümölcsök felhasználásából nyerik. A tej a fő alapanyag és nem a tejpor. Ezek hozzájárulnak a fagyi valódi ízéhez és krémes jellegéhez.

Cukor- és laktózmentes változatban is kaphatóak, így azok is fogyaszthatják, akiket érint ez a probléma. A legtöbb vásárlónak nagyon fontos, hogy ismerje a termék összetételét és tudja, természetes hozzávalókból készülnek. Szavatosságának megőrzése érdekében fontos a megfelelő hőmérsékleten való tárolás. Olyan hűtőpultokra van szükség, ami garantálja az ideális hőfokot. Ha szeretne viszonteladó lenni és értékesíteni ezt az ínycsiklandóan finom fagylaltot, vegye fel velük a kapcsolatot és bővebb információkkal szolgálnak.

Szükség esetén hűtőpultot is tudnak biztosítani, amiben a fagyi 8 napig eltartható. Ahhoz, hogy ez az olasz finomság ne veszítsen minőségi értékéből, megfelelő módon kell tárolni. A higiéniai szabályok betartása kötelező és a pult tisztítása sem elhanyagolható. Nem elég csak a gyártás során követni ezeket az előírásokat, hanem az árusítás során is oda kell figyelni erre. A rendelések kiszállításához hűtőberendezéssel felszerelt járművek állnak rendelkezésre. Vagyis minden adott, hogy ez a finomság megfelelő módon eljusson a fogyasztókhoz.