leesésgátlós gyerekágy

A leesésgátló gyerekágy évekig hasznos

Gyermeke első ágyának kiválasztása izgalmas időszak, mind a szülőknek, mind a kisgyermekeknek. Ha a kicsi már kinőtte a régi kiságyát, a leesésgátlós gyerekágy lehet a következő lépés. A bútorok vásárlásakor sok olyan dolgot kell figyelembe venned, amelyek olykor meglehetősen ijesztőnek tűnhetnek.

Miután meggyőződtél arról, hogy a kicsinyed készen áll a kiságyat elhagyni, gondoskodnod kell az olyan termékekről, amelyek alkalmasak a fejlődésére és megfelelnek az igényeidnek is. Az, hogy egy normál, hagyományos darabot vásárolsz vagy leesésgátlós gyerekágy lesz, csak Rajtad áll! Bár mindegyik típusnak számos előnye van, a gyermek valószínűleg gyorsan kinövi. Költséghatékonyabb lehet, ha befektetsz egy minőségi darabba, hiszen a leesésgátló funkció sokáig hasznos.

Az ilyen modellek előnye, hogy amikor a pici készen áll a váltásra, már csak a biztonsági korlátokat kell eltávolítani. Függetlenül attól, mikor áll majd készen, kiemelten fontos, hogy a leesésgátlós gyerekágy évekig használható maradjon.