Monopoly játék

Monopoly játék, gyerekkorunk kedvence

Vannak úgymond időtlen játékok, amelyeket generációkon keresztül szívesen, örömmel használnak kicsik és nagyok egyaránt. Egyik ilyen a régről ismert Monopoly játék, ami nem csupán izgalmas, hanem fejleszti a játékosok pénzügyi intelligenciáját is. Rengeteg fajtája megtalálható a jatekotthon.hu online üzletben, így biztosan mindenki megtalálja a kínálatban a számára legérdekesebbet.

Minőségi időtöltést kínál a Monopoly játék, ha összegyűlik a család, a barátok. Bármilyen alkalomra adható gyereknek, felnőttnek, hiszen szórakozni, játszani kortól függetlenül mindannyian szeretünk. Kellemes meglepetés lehet név-, születésnapra, de megállja a helyét a karácsonyfa alatt is.

A családi kassza sem fog kiürülni a vásárlás miatt, ugyanis a webáruház termékpalettáján található Monopoly játék típusok ára nem jelent horribilis összeget. Már 6000 Ft alatt is beszerezhető egyik-másik, ennyi pénzt pedig egy fagyizóban is simán otthagyunk. Ha nagyobb összejövetelt tervez, akkor érdemes beszereznie ezt a társasjátékot.