Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones megmutatta felnőtt gyermekeit

Hollywoodi sztárpárok között sokan vannak, akik ritkán osztanak meg családi fotókat a közösségi médiában. Viszont ezúttal Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kivételt tett és egy olyan felvételt mutatott be, amin a színész a gyermekeivel pózol. A család jelenleg a Karib-tengeren pihen és a rajongók nem tudják eldönteni, melyik szülőre hasonlítanak jobban a fiatal Douglasok. A Catherine Zeta-Jones 52 éves, a férje pedig egy negyedszázaddal idősebb nála.

Együtt Hollywood egyik legmaradandóbb kapcsolatát alkotják. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 1998-ban jöttek össze, 2 évvel később megszületett a fiúk, Dylan, 3 évvel később pedig a lányuk, Carys. Bár 2013-ban pletykáltak a szakításukról, sőt, válási tervek is napvilágot láttak, végül a pár még ma is együtt van. A szerelmesek a magánéletüket meglehetősen visszafogottan osztják meg a rajongókkal, így annál értékesebbek az olyan fotók, mint amilyenek nemrég jelentek meg Catherine Zeta-Jones férjének Instagram profilján, ahol a felnőtt gyermekeivel pózol egy vízesés hátterében.

A kollagén a legtöbb kozmetikumban megtalálható

A kollagén az emberi szervezetben természetesen előforduló anyag, ami számos szerv és szövet építőköve. A szervezetünk saját maga termel kollagént, de ahogy öregszünk, a kollagéntermelő képességünk csökken, ami ráncok, ízületi és keringési problémák formájában jelentkezik, olvasható a colore.hu portálon. A kollagén alapú kozmetikumok védő, erősítő és hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek, így sikeresen használják az érett, száraz, érzékeny, illetve hegekkel és elszíneződésekkel tarkított bőrrel rendelkező emberek, tudatja a colore.hu.

Bár a kollagént elsősorban az arcápoláshoz kötjük, ez a fehérje ma már számos más kozmetikum összetevője is. Jól használható striákat és cellulitiszt csökkentő krémek alapanyagaként, valamint hajkondicionálók és samponok összetevőjeként. A drogériákban nem nehéz kollagénes kozmetikumokkal találkozni. Az anyag számos arc- és szemránckrém összetevője. Vannak kollagént tartalmazó alapozók is, amelyek a sminkelésben, nyilvánvaló céljuk mellett feszesítik és kisimítják a bőrt, írják a colore.hu szépségszakértői.