relax bőr ülőgarnitúra

A család kedvence a relax bőr ülőgarnitúra

A kárpitozott bútorok kiválasztásakor, legyen szó kanapéról vagy fotelről, mindig a maximális kényelem és praktikum elérésére törekszünk. A pihenéshez és kikapcsolódáshoz nagyszerű opció a relax bőr ülőgarnitúra. Funkcionális tulajdonságait tekintve, ez a bútor sokszorosan jobb, mint a legdrágább kanapé. Ez azért van, mert nemcsak a szoba belső megjelenését hangsúlyozhatja, hanem javíthatja a szabadidő eltöltésének és a kikapcsolódásnak a minőségét is.

Az otthoni használatra tervezett kényelmes bútorok ezen változatát a szépségszalonok is szép számmal vásárolják. Amikor valaki relax bőr ülőgarnitúra modellt vásárol, feltétlenül figyelembe kell vennie a vezérlés típusát. Ez lehet mechanikus, elektromos és érintéssel vezérelt. A funkcionalitás szempontjából, a kanapé több pozícióba állítható. Használhatjuk fekvő, valamint félig vagy teljesen ülő helyzetben. A választott pozíciótól függően, székként vagy ágyként is funkcionál. A relax bőr ülőgarnitúra tehát hihetetlenül hasznos az esti vagy délutáni filmnézéshez.

Fotel TV masszázs funkcióval

Ez a dönthető lábtartóval ellátott bútor nem csupán egy pihenőszék. A funkcionalitása 3 alaphelyzetet foglal magába. A Standard névvel ellátott pozíció a normál helyzet, amiben a szék egyszerű kárpitozott bútorként funkcionál. A fotel TV pozícióba is állítható, ami kifejezetten a tévé előtt hosszú ideig tartó üléshez tervezett üzemmód. Ebben az esetben a háttámla enyhén megdől és megjelenik egy lábtartó.

Relax fokozat a maximális kikapcsolódás szinonimája. Ilyenkor a háttámla óvatosan vízszintes helyzetbe süllyed, míg az alsó, a lábaknak szánt rész maximális magasságba emelkedik. Ez a pozíció lehetővé teszi a teljesen nyugodt, félig fekvő helyzetet. A fotel TV előtti szundikálásra is használható, ha szeretnénk. Néha az ilyen bútorok oldalán egy speciális kar található, ami egy másodperc alatt pihenőszékké alakítja a modellt. A lábtartó ebben a helyzetben felemelkedik, a háttámla pedig enyhén hátra fog dőlni. A beépített rádióban szóló zene ideális a teljes kikapcsolódáshoz. A fotel TV nézéshez ajánlott modellje többféle masszázs programmal is fel lehet szerelve.