hdmi 2.1 kábel

A HDMI 2.1 kábel kitűnő képmegjelenítésre képes

A kacsa-audio.hu webáruházban beszerezhető mindenféle vezeték, csatlakozó, kiegészítő, szerelési anyag és még sok minden más. Többek között, fellelhető itt a HDMI 2.1 kábel, többféle kivitelben. Az AudioQuest Pearl 48 vezetékek különösen népszerűek ebben a termékkategóriában, a minőségük és az ár-érték arányuk egyaránt kiemeli a többi közül. Alkalmasak 8K/10K képmegjelenítésre és támogatják a 8K/60 és a 4K/120 képfrissítési rátákat is. A legtöbb HDMI 2.1 kábel 48 Gbps sávszélességre képes, továbbá a kompatibilis kivitelezésnek hála, eARC funkciót is kínál.

A nagy szélességet négy szimmetrikus audio/video párral oldja meg, amelyek egyenként 12Gbps teljesítményre alkalmasak. Összeilleszthetőek az ilyen darabok visszafelé a 4K megjelenítőkkel is. Érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy 5 méter felett csak 18Gbps sávszélesség lehetséges. A webshopban rendelhető HDMI 2.1 kábel standard méretekben, gyárilag felszerelten, de amennyiben erre van igény, kérhető a vezeték egyéni hosszúságban is.

A coaxial kábel kiváló digitális jelátvitelre képes

Amennyiben digitális jelátvitelre van szükség, érdemes figyelembe venni azt, hogy milyen típusú jelet kell elvezetni, mekkora távolságra és kül- vagy beltéren van erre szükség. A coaxial kábel szerkezetét tekintve, egy külső szigetelésből, dróthálóból, dielektrikumból és egy belső vezető érből áll. A szaküzletek mellett, beszerezhető a kacsa-audio.hu webáruházban is, többféle kivitelben.

A magas minőségű coaxial kábel a kellő eszközökkel, mint amilyen a rézből készült vezető, a hatékony árnyékolás és szigetelés hatékonyan ki tudja zárni vagy minimális szintre képes csökkenteni a digitális jellegű zavarokat, így fokozza a hangkarakter színvonalát úgy, hogy a térhatás hitelesebb és pontosabb lesz. A basszus és a dinamika több árnyalattal gazdagodik ilyen jellegű jelátvitel esetén, továbbá csökken a magas frekvenciák harsánysága és ezzel párhuzamosan növekszik a természetesség érzete. A webshopban vásárolt coaxial kábel darabok előzetes egyeztetést követően, a vásárlást megelőzően kipróbálhatóak otthoni körülmények között is.