U alakú kanapé

U alakú kanapé az eklektikusság hírnöke

Ahhoz, hogy megtaláljuk a nappalinkba a megfelelő ülőalkalmatosságot, bizony rengeteg szempontot figyelembe kell vegyünk. Viszont az U alakú kanapé képes garantálni számunkra a cél elérését, az eklektikusságának köszönhetően. Ez a fajta dívány főleg azért lehet minden otthonba kimondottan előnyös, mivel a nappali egyik sarkában, szorosan a fal mellé fektetve rendkívül helytakarékos.

Ráadásul a tökéletes kialakításának köszönhetően, a több gyermekkel rendelkező családok is komfortosan pihenhetnek rajta. A dívány formáját tekintve, amiből már a neve is ered, az U alakú kanapé 2 hosszabb heverőből és egy középrészből tevődik össze. A hosszabb részeken akár egy délutáni szundításhoz is adott a lehetőség, de az olvasáshoz vagy pedig a filmnézéshez is kényelmesen végig tudunk rajta nyújtózni.

Az egyes darabok nem csupán kanapéként, hanem vendégágyként is üzemelnek, amit a kihúzható részük tesz lehetővé. Így annak tudatában láthatjuk vendégül a barátainkat éjszaka, hogy tudjuk, a lehető legkomfortosabb helyen fekszenek az U alakú kanapé felületén.