EU pályázatok

EU pályázatok vállalkozásoknak: mi az első lépés?

A Forrás Centrum Kft. hazai magánemberek által jött létre annak érdekében, hogy reagáljanak az olyan szakosodott tanácsadók iránti egyre növekvő igényre , akik képesek prémium szolgáltatásokat nyújtani az EU finanszírozási programokhoz való hozzáférés során. Mára egy kiemelkedő értékközpontú vállalkozássá váltunk és büszkék a nagyszerű szakemberekből álló gárdára, ami az EU ügyekben többéves tapasztalattal rendelkező vezető tanácsadókból és ragyogó fiatal koordinátorokból áll.

Ők azok, akik a szervezet igényei és ambíciói alapján átvizsgálják az európai programok legérdekesebb és legmegfelelőbb finanszírozási lehetőségeit az elérhető források áttekintése alapján, valamint hasznos tanácsokkal látják el. Az Ön szervezete a civil szférában tevékenykedik? Esetleg kis- vagy középvállalkozás vagy talán egy kutatóintézet? Akkor jól tudja, hogy a finanszírozás és a pályázati felhívások rendkívül szorosak. Első lépésként mindig azt gondolja végig, hogy egyáltalán milyen lehetőségek jöhetnek szóba.

Azonban a pályázatok sokasága és az információhiány miatt a legmegfelelőbb jelentkezők sok esetben elszalasztják a lehetőségeiket. A forrascentrum.hu tanácsadóinak csapata az elsődleges hangsúlyt a közösségi projektekre helyezi, amelyek közvetlen kapcsolatot igényelnek az Európai Bizottsággal a nemzeti vagy a regionális kormányokon közbeavatkozása nélkül. Megalakulásunk óta számos EU által finanszírozott projektet készítettünk és menedzseltünk a különböző tevékenységi területeken.

Ezen kívül megfogalmaztunk több száz konkrét projektötletet és egy sor gyakorlati tanácsot arra vonatkozóan, hogy miként érhető el a különböző alapok optimális felhasználása az ügyfelek céljainak elérése érdekében. Szolgáltatásaink mind a magán-, mind az állami szervezeteknek értékesek, különös tekintettel a KKV-kra, akik korlátozott humánerőforrással és finanszírozási szakértővel rendelkeznek az EU pályázati lehetőségek területén. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a közgazdaságtan, a regionális politika, a jog, a társadalomtudomány, a nemzetközi kapcsolatok és a gazdaságfejlesztés területén.