elektromos hősugárzó

Távirányítóval működő elektromos hősugárzó

Sokan vannak, akik még a hűvösebb időkben is szeretnék élvezni a terasz nyújtotta kényelmet, a friss levegőt és a szép látványt. Ahhoz, hogy ne fázzanak, az elektromos hősugárzó alkalmazása ideális ötlet. A piacon megtalálható számtalan modell ezekből, például a globero.hu webáruházban is megvásárolhatóak tartóoszloppal ellátott, álló és felfüggeszthető elektromos hősugárzók, tehát a választék viszonylag nagy.

Ahol csintalan kisgyermekek is szaladgálnak a teraszon, oda tanácsos a felfüggeszthető példányt beszerezni, mert így elkerülhető, hogy a játék hevében véletlenül megégessék magukat a kicsik. A készleten lévő Zermatt felfüggeszthető kültéri elektromos hősugárzó éppen megfelelő, ráadásul igen olcsón vásárolható meg.

Modern designú, időjárásálló, karbon szálas, beépített lámpával, távirányítóval ellátott. Mivel igen dekoratív megjelenésű és állítható magasságú, ezért kiváló ékessége lehet a teraszoknak és a nyári konyháknak egyaránt. Állítható fali konzollal is rögzíthető, tehát egy remek darab.