Minőségi aláöltözet

Aláöltözet a téli hónapokra

Azok a munkások, akik terepen dolgoznak és a téli időszakban is szolgálatot kell tegyenek, fontos, hogy kellően fel legyenek öltözve. Itt nemcsak az előírt munkaruháról van szó, ugyanis kell az aláöltözet is, ami elvezeti az izzadságot, továbbá a szigetelő funkciót is betölti.

Az ilyen jégeralsók, pulcsik, pólók vagy meleg zoknik mind-mind ezt a célt szolgálják. Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen márka készíti el az aláöltözet típusokat.

Érdemes tudni, hogy a legjobbak között ott van a Cerva, az Otto Schachner és a Portwest. Színek szempontjából ne várjon túlzottan harsány árnyalatokra, többnyire fehér, fekete, szürke vagy sötétkék színű ruházatokból válogathat. Mivel az aláöltözet minden férfit és nőt érinthet, vállalatunk igyekezett beszerezni az összes méretet.

Nemcsak az S, M, L és XL közül rendelhet, hanem olyan extra méreteket is, mint például az XS vagy a 2-5XL. Böngésszen kedvére honlapunkon és szerezze be mielőbb a kiszemelt modelleket! Legyen résen akkor is, amikor szezonális akciókat hirdetünk meg!