Rábalux lámpa

Stabil és megbízható Rábalux lámpák

A sok világítástechnikai piaci szereplő közül csak az igazán nagy és magas színvonalú termékeket gyártó üzemek képesek hosszan megőrizni a vezető pozíciójukat. Ez az állítás a méltán híres Rábalux lámpa modellek hazai gyártójára is igaz, ami 1994-ben egy kicsi műhellyel kezdte a tevékenységét. Néhány év alatt a vállalat nagy vevőkört tudott szerezni és ma a termékeit rengeteg különböző országban vásárolják.

A márkára nem jellemzőek az éles stílusváltások. A stabilitás és az állandó felelősségvállalás vezetett a népszerűségéhez és az egész világon való elismertséghez. A Rábalux lámpa mindegyike kiváló ár-minőség kombinációt kínál. Minden ügyfél kiválaszthatja a külső és belső világítási berendezéseket a saját igényei és lehetőségei szerint.

A termékpaletta minden évben új kollekciókkal bővül, de a vállalat odafigyel arra, hogy mindig olyan berendezéseket gyártson, amelyek megfelelnek a belső és külső formatervezés aktuális trendjeinek, irányzatainak. Ugyanakkor a Rábalux lámpákra jellemző a demokratikus árpolitika is.